Pierś pod ananasem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pierś pod ananasem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699973957286.jpeg&w=3840&q=75)
Kiedys popularne dzisiaj zapomniane.
0
0 / 0
Kiedys popularne dzisiaj zapomniane.
8
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
1 szczyp. sól, pieprz
1 szczyp. papryka czerwona słodka
0.30 szkl. lubella mąka puszysta uniwersalna
4 szt. pierś kurczaka
1 szt. jajko
4 szt. ananas
4 szt. ser żółty
0.50 szkl. bułka tarta
Przygotowanie
1
Piersik opłukać, osuszyć i rozbić tłuczkiem. Posolić, popieprzyć. Opanierowac w mace, jajku i bułce tartej. Rozgrzać patelnie i przygotowane mięso obsmażyć z każdej strony na złoty kolor.Następnie na środek położyć najpierw plaster ananasa a potem sera,posypac czerwona papryką. Pprzykryć pokrywką (do momentu roztopienia sera.