Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
podawać z purre ziemniaczanym o smaku waniliowym
30 | Mililitrów |
sok pomarańczowy
|
|
25 | Mililitrów |
rum
|
|
100 | Mililitrów |
bulion drobiowy
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1.5 | Łyżeczki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
Kaczka cała
|
|
0.5 | Sztuki |
Skórka z pomarańczy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |