Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierogi z soczewicą, pieczarkami i suszonymi pomidorami to znakomity pomysł na urozmaicenie świątecznego menu. Pierogi z pełnym aromatu farszem sprawdzą się także bez okazji.
ciasto: |
|||
350 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
0.3 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
farsz: |
|||
100 | Gramów |
Zielona soczewica
|
|
1 | Sztuka | ||
8 | Sztuk | ||
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
sos sojowy
|
|
0.5 | Łyżeczki |
suszony majeranek
|
|
0.5 | Łyżeczki |
suszony lubczyk
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka słodka mielona
|
|
2 | Łyżki |
Natka pietruszki
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Opakowanie |
Ketchup łagodny Kotlin
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |