Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierogi to jedno z najpopularniejszych potraw kuchni polskiej. W doborze farszu ogranicza nas tylko wyobraźnia ;) Co powiecie na połączenie kurczaka, szpinaku i chrzanu?
ciasto: |
|||
350 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1.3 | Szklanki |
ciepła woda
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
farsz: |
|||
1 | Sztuka |
Pierś z kurczaka
|
|
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa do kurczaka
|
|
400 | Gramów |
szpinak mrożony
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
0.5 | Sztuki | ||
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
Masło klarowane
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |