Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Do pierogów z kapustą i mięsem polanych oliwą z pietruszką idealnie sprawdzi się orzeźwiający napój Tymbark jabłko-mięta. Pyszne jabłko i aromatyczna mięta nadadzą każdemu daniu inny wyraz.
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szklanka |
Gorąca woda
|
|
1 | Sztuka |
jajko
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1.5 | Kilograma |
kapusta kiszona
|
|
0.5 | Kilograma | ||
2 | Sztuki | ||
0.25 | Szklanki |
oliwa z oliwek
|
|
3 | Łodygi |
Natka pietruszki
|
|
4 | Sztuki |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
4 | Łyżki |
olej
|
|
Dodatki |
|||
1 | Litr | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |