Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepis na tradycyjne pierogi
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
3 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
40 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
70 | Dekagramów |
kapusta kiszona
|
|
10 | Dekagramów |
grzyby suszone
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |