Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Tradycyjne danie, którego nie może zabraknąć na wigilijnym stole to pierogi z kapustą i grzybami. Zaskocz swoją rodzinę owocowym akcentem! Suszona śliwka ukryta w perfekcyjnym farszu? To słodka - niebanalna niespodzianka.
500 | Gramów | ||
![]() |
|||
500 | Gramów |
kapusta kiszona
|
|
100 | Gramów |
grzyby suszone
|
|
2 | Sztuki | ||
50 | Gramów |
śliwki suszone
|
|
2 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżki |
oliwa
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |