Pierogi z kapustą - farsz
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pierogi z kapustą - farsz](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1710428390251.jpeg&w=3840&q=75)
Farsz z kiszonej kapusty, suszonych grzybów, cebuli i pieczarek to idealne nadzienie do pierogów. Jest wyjątkowo prosty w przygotowaniu i z pewnością zasmakuje fanom klasycznych smaków. To świetny wybór na wigilię, jak i codzienny obiad. Życzymy smacznego!
0
0 / 0
Farsz z kiszonej kapusty, suszonych grzybów, cebuli i pieczarek to idealne nadzienie do pierogów. Jest wyjątkowo prosty w przygotowaniu i z pewnością zasmakuje fanom klasycznych smaków. To świetny wybór na wigilię, jak i codzienny obiad. Życzymy smacznego!
5
Składniki
60 min
Przygotowanie
Składniki
50 porcji
Składniki
1 kg kapusta kiszona
1 szt. cebula
7 szt. grzyby suszone
1 łyżka sól
25 dag. pieczarki
Przygotowanie
Kapustę gotujemy drobno siekamy.
Grzyby moczymy, potem gotujemy wraz z pieczarkami. Mielimy i dodajemy do kapusty.
Na patelni na maśle smażymy pokrojoną cebulkę, dodajemy kapustę i grzyby ,smażymy razem, dodajemy sól i pieprz.
Nakładamy farsz do pierogów.