Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Dobre na śniadanie, kolację i przekąskę- pierogi z jagodami. Szczególnie w sezonie letnim.
1 | Szczypta |
sól
|
|
3 | Szklanki |
mąka pszenna tortowa
|
|
1 | Szklanka |
woda
|
|
2 | Szklanki |
Czarne jagody
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |