Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Domowe pierogi są najlepsze, a z dyniowo-szpinakowym farszem są rewelacyjne. Polecamy sprawdzony przepis na pierogi z aromatycznym, jesiennym farszem.
Ciasto: |
|||
280 | Gramów |
mąka pszenna
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
250 | Mililitrów |
Gorąca woda
|
|
30 | Gramów |
masło
|
|
Farsz: |
|||
300 | Gramów |
Dynia
|
|
300 | Gramów |
Biały ser
|
|
100 | Gramów |
szpinak
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Łyżeczka |
Świeży imbir
|
|
2 | Szczypty |
gałka muszkatołowa
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |