Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pyszne danie na wyjątkowy czas jakim są święta Bożego Narodzenia - pierogi wigilijne z kapustą i grzybami. Pamiętaj, że święta z tradycyjnymi, polskimi potrawami oraz najbliższą rodziną smakują najlepiej!
1 | Szklanka | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
0.5 | Szklanki |
Wywar grzybowy
|
|
10 | Sztuk |
Suszone grzyby
|
|
1 | Sztuka |
Kapusta
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |