Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierogi ruskie to jedno z ulubionych dań mojego męża i moich dzieci.
1 | Kilogram | ||
![]() |
|||
400 | Mililitrów |
woda
|
|
1 | Kilogram |
ziemniaki ugotowane
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
500 | Gramów |
twaróg półtłusty
|
|
300 | Gramów |
boczek wędzony
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
mięta
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |