Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak co roku w naszym domu stają dwie choinki. Jedna z nich stoi na świątecznym stole. Jest jego ozdobą, a także słodkim deserem utrzymanym w świątecznym klimacie, który bardzo szybko znika! To choinka wykonana z piernika przełożona bitą śmietaną. Domownicy zawsze przypominają mi, że musi się pojawić na świątecznym stole.
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
150 | Gramów |
margaryna mleczna
|
|
1 | Szklanka |
miód
|
|
0.5 | Szklanki |
cukier
|
|
1 | Sztuka |
przyprawa do piernika
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
100 | Mililitrów |
śmietanka kremowa 30%
|
|
0.5 | Sztuki |
Usztywniacz do bitej śmietany
|
|
1 | Łyżeczka |
Kolorowa posypka
|
|
2 | Łyżki |
cukier puder
|
|
Kalorie dla 1 porcji
101-200 kc
|
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |