Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piernik z masą serową to ciekawe połączenie, którym zaskoczyć swoich bliskich. Przepis sprawdzi się na Boże Narodzenie, ale i na długie, jesienne wieczory. Smacznego.
3 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Kilogram |
ser biały
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
3 | Sztuki |
żółtko jaja kurzego
|
|
1 | Sztuka |
CUKIER WANILIOWY
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
3 | Łyżki |
miód
|
|
5 | Dekagramów |
margaryna zwykła
|
|
10 | Dekagramów |
Margaryna light
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko UHT 3,2%
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |