Inspiracja Adobe Stock
1

Składniki

4 Szklanki
2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
2 Szklanki
cukier
1 Szklanka
olej rzepakowy uniwersalny
6 Sztuk
jaja kurze całe
6 Sztuk
jabłko
2 Łyżki
soda oczyszczona
2 Łyżki
cynamon
300 Gramów
orzechy włoskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka i orzechy posiekaj na drobne kawałki.
  2. Wszystkie składniki połącz ze sobą i dobrze wymieszaj.
  3. Ciasto wylej na dużą blachę i piecz około 1 h w temperaturze 180 stopni C.
  4. Przestygnięte ciasto polej polewą czekoladową.

Opis

Ciasto jes łatwe w przygotowaniu i dobre na każdą okazję:)

Podobne przepisy

Jabłecznik z budyniem

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Jabłecznik z budyniem

Tort czekoladowy

Przepis
Trudny Do 3 godz
Tort czekoladowy

Intensywnie czekoladowy tort z gruszkami i mascarpone

Przepis
Średni Do 2 godz
Intensywnie czekoladowy tort z gruszkami i mascarpone

Pączki z konfiturą wiśniową

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Pączki z konfiturą wiśniową

Smażone poduszki drożdżowe z czekoladą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Smażone poduszki drożdżowe z czekoladą

Piernik

Przepis
Średni Do 3 godz
Piernik

Oponki domowe Ilony

Przepis
Średni Do 1 godz
Oponki domowe Ilony

Pączusie

Przepis
Średni Do 3 godz
Pączusie

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!