Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piernik można udekorować bakaliami lub polać czekoladą. Musi poleżakować co najmniej 4 dni by skruszeć.
25 | Mililitrów |
spirytus
|
|
0.5 | Kilograma |
miód
|
|
1 | Kilogram |
Mąka żytnia
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
0.5 | Szklanki |
Bakalie
|
|
2 | Sztuki |
goździki
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
0.5 | Łyżki |
cynamon
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |