Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Ciasto to robi się co najmniej miesiąc przed spozyciem.Jest pyszne!
1 | Kilogram | ||
![]() |
|||
2 | Opakowania | ||
![]() |
|||
3 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
2 | Szklanki |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
jajko
|
|
4 | Sztuki |
przyprawa do piernika
|
|
25 | Dekagramów |
smalec
|
|
10 | Dekagramów |
orzechy włoskie
|
|
10 | Dekagramów |
Skórka z pomarańczy
|
|
0.5 | Kilograma |
miód pszczeli
|
|
0.5 | Łyżeczki |
sól
|
|
0.5 | Szklanki |
mleko
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |