Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
W każdym domu chociaż raz w roku pieczony jest piernik z powidłami śliwkowymi. Wypróbuj nasz fantastyczny przepis, z którego dowiesz się, jak upiec wilgotne, piernikowe ciasto z owocowym dodatkiem. Propozycja idealna na zimę, cudownie smakuje niezależnie od tego, czy na zewnątrz: deszcz, śnieg, upał, mróz.
290 | Gramów | ||
![]() |
|||
200 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka | ||
![]() |
|||
100 | Gramów |
masło
|
|
110 | Gramów |
Miód płynny
|
|
100 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
2 | Sztuki |
Jajka
|
|
1 | Łyżka |
przyprawa do piernika
|
|
100 | Gramów |
Cukier drobny
|
|
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
1 | Łyżeczka |
cukier puder
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |