Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Piernik przekładany kremem budyniowo-maślanym i śliwkowymi powidłami... Po prostu przepyszny! :) To ciasto należy do tych, które są tym lepsze im dłużej leżą, jednak u mnie zniknęło bardzo szybko;)
350 | Gramów | ||
![]() |
|||
4 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
soda oczyszczona
|
|
100 | Gramów |
masło
|
|
1 | Szklanka |
Miód sztuczny
|
|
3 | Szklanki |
mleko
|
|
0.75 | Szklanki |
polewa czekoladowa
|
|
3 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
budyń śmietankowy
|
|
1 | Sztuka |
Masło roślinne
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa do piernika
|
|
4 | Łyżki |
cukier
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |