0

Składniki

4 Szklanki
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Kilogram
jabłka
2 Łyżeczki
soda oczyszczona
2 Łyżeczki
cynamon
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
olej
1 Szklanka
rodzynki
1 Szklanka
orzechy włoskie
5 Sztuk
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Utrzeć jaja z cukrem, dodać mąka, olej, wszystkie dodatki. Na końcu rodzynki, orzechy i jabłka (pokrojone w kostkę). Piec w 180 stopniach przez około 50 minut.

Opis

Pychotka

Podobne przepisy

Piernik

Przepis
Średni Do 3 godz
Piernik

Piernik z jabłkami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Piernik z jabłkami i orzechami

Keks świąteczny

Przepis
Średni Do 1 godz
Keks świąteczny

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Ciasto orzechowe z miodem.

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Ciasto orzechowe z miodem.

Torcik czekoladowy przekładamy dżemem

Przepis
Średni Do 1 godz
Torcik czekoladowy przekładamy dżemem

Renifery Cake Pops

Przepis
Średni Do 3 godz
Renifery Cake Pops

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!