0

Składniki

4 Szklanki
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Kilogram
jabłka
2 Łyżeczki
soda oczyszczona
2 Łyżeczki
cynamon
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
olej
1 Szklanka
rodzynki
1 Szklanka
orzechy włoskie
5 Sztuk
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Utrzeć jaja z cukrem, dodać mąka, olej, wszystkie dodatki. Na końcu rodzynki, orzechy i jabłka (pokrojone w kostkę). Piec w 180 stopniach przez około 50 minut.

Opis

Pychotka

Podobne przepisy

Piernik

Przepis
Średni Do 3 godz
Piernik

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Keks świąteczny

Przepis
Średni Do 1 godz
Keks świąteczny

Ciastka owsiane z czekoladą

Przepis
Średni Do 1 godz
Ciastka owsiane z czekoladą

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Kakaowo - cytrynowe mini baby

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Kakaowo - cytrynowe mini baby

Muffinki z truskawkami i malinową pianką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Muffinki z truskawkami i malinową pianką

Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!