0

Składniki

4 Szklanki
ingridient
mąka pszenna tortowa Lubella
2 Łyżki
ingridient
Kakao DecoMorreno
1 Kilogram
jabłka
2 Łyżeczki
soda oczyszczona
2 Łyżeczki
cynamon
1 Łyżeczka
PROSZEK DO PIECZENIA
1 Szklanka
cukier
1 Szklanka
olej
1 Szklanka
rodzynki
1 Szklanka
orzechy włoskie
5 Sztuk
jaja kurze całe
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Utrzeć jaja z cukrem, dodać mąka, olej, wszystkie dodatki. Na końcu rodzynki, orzechy i jabłka (pokrojone w kostkę). Piec w 180 stopniach przez około 50 minut.

Opis

Pychotka

Podobne przepisy

Ciastka owsiane z czekoladą

Średni Do 1 godz.

Kakaowe Owsiane Ciasteczka

Łatwy Do 40 min.

Kakaowo - cytrynowe mini baby

Łatwy Do 1 godz.

Muffinki z truskawkami i malinową pianką

Łatwy Do 1 godz.

Pełnoziarnista babka z gruszką, jabłkami i lukrem malinowym

Łatwy Do 1 godz.

Renifery Cake Pops

Średni Do 3 godz.

Ekspresowe ciasto czekoladowe

Łatwy Do 1 godz.

Fale Dunaju z owocami

Średni Do 3 godz.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!