Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Stary przepis na proste, szybkie i tanie ciasto, które zawsze wychodzi. Do jedzenia w gronie domowym lub przy odrobinie inwencji w dekorowaniu, równie dobre na gościnny stół.
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
goździki
|
|
1 | Łyżeczka |
gałka muszkatołowa
|
|
2 | Łyżeczki |
cynamon
|
|
1 | Łyżeczka |
imbir
|
|
3 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
1 | Szklanka |
olej słonecznikowy
|
|
1 | Szklanka |
cukier
|
|
3 | Szklanki |
cukinia
|
|
4 | Szklanki |
mąka pszenna
|
|
1 | Szklanka |
Bakalie
|
|
4 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
1 | Sztuka |
polewa czekoladowa
|
|
3 | Łyżki |
płatki migdałowe
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |