Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pierniczki najlepiej zrobić ok. 2 tygodni przed świętami Bożego Narodzenia. Po upieczeniu wkładamy je do metalowych puszek, szczelnie zamykamy. W tym czasie skruszeją i zrobią się miękkie.
2 | Łyżeczki | ||
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
soda oczyszczona
|
|
40 | Gramów |
przyprawa do piernika
|
|
1 | Sztuka |
jaja kurze całe
|
|
30 | Dekagramów |
miód
|
|
55 | Dekagramów |
mąka pszenna tortowa
|
|
10 | Dekagramów |
cukier puder
|
|
12 | Dekagramów |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |