Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Te pyszne i niewymagające leżakowania pierniczki piekę co roku na Święta Bożego Narodzenia. Zazwyczaj robię dwie porcje i częścią pierniczków przyozdabiam naszą choinkę. Jeśli łasuchy nie spałaszują wszystkich pierniczków w święta to na sylwestra robię z nich trufelki piernikowe bez pieczenia, które znikają równie szybko jak pierniczki.
250 | Gramów | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
margaryna
|
|
100 | Gramów |
cukier puder
|
|
1 | Łyżeczka |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Opakowanie |
CUKIER WANILIOWY
|
|
1 | Sztuka |
Jajko kurze całe
|
|
2 | Łyżki |
przyprawa do piernika
|
|
1 | Łyżka |
cynamon
|
|
Dekoracja: |
|||
100 | Gramów |
czekolada
|
|
100 | Gramów |
Czekolada biała
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |