Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Puszyste babeczki z ajerkoniakiem i czekoladowymi płatkami
290 | Gramów | ||
![]() |
|||
140 | Gramów |
cukier
|
|
3 | Sztuki |
jaja L
|
|
120 | Gramów |
masło
|
|
250 | Gramów |
Ajerkoniak
|
|
30 | Gramów |
Mleczna czekolada
|
|
2 | Łyżeczki |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
Składniki na krem |
|||
250 | Gramów |
serek mascarpone
|
|
200 | Mililitrów |
śmietana 36%
|
|
25 | Mililitrów |
mleko UHT 3,2%
|
|
3 | Sztuki |
ŻÓŁTKA
|
|
60 | Gramów |
cukier
|
|
125 | Mililitrów |
Ajerkoniak
|
|
20 | Gramów |
Biała czekolada
|
|
2 | Łyżeczki |
ŻELATYNA
|
|
50 | Mililitrów |
woda
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |