Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczony łosoś z cieciorką i brokułami
0.5 | Kilograma |
Łosoś świeży
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
2 | Łyżeczki |
przyprawa do ryb
|
|
1 | Szklanka |
Cieciorka
|
|
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Sztuka |
cytryna
|
|
1 | Łyżka |
oliwa z oliwek
|
|
0.5 | Sztuki |
brokuły
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |