Pieczony łosoś w sosie neapolitańskim
maspexdigital
Pieczony łosoś w sosie neapolitańskim to sposób na błyskawiczny i przepyszny obiad. Wystarczy kilkanaście minut, by cieszyć się smakiem soczystego łososia z dodatkiem sosu neapolitańskiego.
0
0 / 0
Pieczony łosoś w sosie neapolitańskim to sposób na błyskawiczny i przepyszny obiad. Wystarczy kilkanaście minut, by cieszyć się smakiem soczystego łososia z dodatkiem sosu neapolitańskiego.
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
250 g łosoś świeży
1 łyżeczka oliwa z oliwek
0.50 szt. limonka
0.50 łyżeczka papryka mielona słodka
Przygotowanie
1
Sos przelewamy do naczynia żaroodpornego.
2
Na wierzchu układamy łososia natartego oliwą, sokiem z limonki i przyprawami.
3
Całość pieczemy 20 minut w 180 stopniach.
4
Podajemy z pieczywem.