Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczony łosoś w sosie neapolitańskim to sposób na błyskawiczny i przepyszny obiad. Wystarczy kilkanaście minut, by cieszyć się smakiem soczystego łososia z dodatkiem sosu neapolitańskiego.
250 | Gramów |
Łosoś świeży
|
|
1 | Słoik | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
oliwa z oliwek
|
|
0.5 | Sztuki |
Limonka
|
|
0.5 | Łyżeczki |
Papryka mielona słodka
|
|
1 | Gałązka |
świeża bazylia
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |