Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczony łosoś w cieście francuskim to sposób na ubogacenie prostej w przygotowaniu ryby. Ciesz się nowym połączeniem, które zajmie Ci chwilę.
2 | Łyżeczki |
przyprawa do ryb
|
|
200 | Gramów |
Łosoś świeży
|
|
1 | Sztuka |
ciasto francuskie
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |