Pieczony łosoś w cieście francuskim

m7
Pieczony łosoś w cieście francuskim

0

0 / 0

Pieczony łosoś w cieście francuskim to sposób na ubogacenie prostej w przygotowaniu ryby. Ciesz się nowym połączeniem, które zajmie Ci chwilę.

3

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


6 porcji

Składniki

2 łyżecz. przyprawa do ryb

200 g łosoś świeży

1 szt. ciasto francuskie

Przygotowanie


1

Łososia kroimy w plastry i doprawiamy przyprawą do ryb. Pieczemy w piekarniku. Gdy będzie gotowy odstawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na kwadraty. Nakładamy łososia i przykrywamy drugim kwadratem ciasta. Pieczemy w 180 C około 25 minut.

Wartości odżywcze na porcję


Energia

b/d

Białka

b/d

Węglowodany

b/d

Tłuszcze

b/d

Podane wartości są szacunkowe i mogą się różnić w zależności od wykorzystanych składników. Wszelkie decyzje dotyczące zdrowia powinny być konsultowane odpowiednio z lekarzem i/lub dietetykiem.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły