Pieczony łosoś w cieście francuskim
m7
Pieczony łosoś w cieście francuskim to sposób na ubogacenie prostej w przygotowaniu ryby. Ciesz się nowym połączeniem, które zajmie Ci chwilę.
0
0 / 0
Pieczony łosoś w cieście francuskim to sposób na ubogacenie prostej w przygotowaniu ryby. Ciesz się nowym połączeniem, które zajmie Ci chwilę.
3
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
6 porcji
Składniki
2 łyżeczka przyprawa do ryb
200 g łosoś świeży
1 szt. ciasto francuskie
Przygotowanie
1
Łososia kroimy w plastry i doprawiamy przyprawą do ryb. Pieczemy w piekarniku. Gdy będzie gotowy odstawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na kwadraty. Nakładamy łososia i przykrywamy drugim kwadratem ciasta. Pieczemy w 180 C około 25 minut.