Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczony łosoś to danie, które z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom ryb. To świetny wybór na obiad lub romantyczną kolację we dwoje. Możemy go serwować na wiele sposobów — z pieczonymi ziemniaczkami, chrupiącymi warzywami, kaszą lub ulubioną sałatką. Pieczony łosoś w towarzystwie miodowo-musztardowej marynaty to doskonała propozycja dla tych, którzy cenią sobie aromatyczne i zdrowe potrawy.
2 | Sztuki |
Łosoś ze skórą
|
|
100 | Gramów |
miód
|
|
2 | Łyżki |
Musztarda francuska
|
|
1 | Ząbek |
czosnek
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |