Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Jak zaskoczyć znajomych przekąską na ciepło? Podpieczony camembert z dżemem 100% porzeczkowym to hit na każdej imprezie. Szybko się go przygotowuje, podany wygląda atrakcyjnie i smakuje obłędnie z dodatkami!
2 | Sztuki |
Ser camembert
|
|
2 | Łyżki |
dżem Łowicz 100% z owoców czarna porzeczka
|
|
![]() |
|||
2 | Łyżeczki |
sos balsamiczny
|
|
2 | Łyżki |
płatki migdałowe
|
|
2 | Gałązki |
rozmaryn
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |