Pieczony camembert z dżemem 100% z owoców
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Pieczony camembert z dżemem 100% z owoców](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699974828342.jpeg&w=3840&q=75)
Jak zaskoczyć znajomych przekąską na ciepło? Podpieczony camembert z dżemem 100% porzeczkowym to hit na każdej imprezie. Szybko się go przygotowuje, podany wygląda atrakcyjnie i smakuje obłędnie z dodatkami!
0
0 / 0
Jak zaskoczyć znajomych przekąską na ciepło? Podpieczony camembert z dżemem 100% porzeczkowym to hit na każdej imprezie. Szybko się go przygotowuje, podany wygląda atrakcyjnie i smakuje obłędnie z dodatkami!
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szt. ser camembert
2 łyżka dżem łowicz 100% z owoców czarna porzeczka
2 łyżecz. sos balsamiczny
2 łyżka płatki migdałowe
Przygotowanie
Sery ułożyć na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem i zapiekać przez 18 minut w 180 stopniach.
Podawać od razu, z dżemem, skropić sosem balsamicznym, posypać migdałami w płatkach i udekorować świeżym rozmarynem.