Pieczony camembert z dżemem 100% z owoców
maspexdigital
0
0 / 0
0
Jak zaskoczyć znajomych przekąską na ciepło? Podpieczony camembert z dżemem 100% porzeczkowym to hit na każdej imprezie. Szybko się go przygotowuje, podany wygląda atrakcyjnie i smakuje obłędnie z dodatkami!
4
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
2 porcje
Składniki
2 szt. ser camembert
2 łyżka dżem łowicz 100% z owoców czarna porzeczka
2 łyżeczka sos balsamiczny
2 łyżka płatki migdałowe
Przygotowanie
1
Sery ułożyć na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem i zapiekać przez 18 minut w 180 stopniach.
2
Podawać od razu, z dżemem, skropić sosem balsamicznym, posypać migdałami w płatkach i udekorować świeżym rozmarynem.