Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone ziemniaki faszerowane mięsem mielonym to świetny pomysł na urozmaicenie obiadu, ale również jako przystawka na spotkaniu ze znajomymi. Tak podane ziemniaki z pewnością nie raz będą królować na Waszych stołach.
4 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
300 | Gramów | ||
1 | Łyżka |
olej
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Sztuka |
Marchewka
|
|
1 | Puszka | ||
![]() |
|||
2 | Szczypty |
sól
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
1 | Gałązka |
świeża bazylia
|
|
50 | Gramów |
tarta mozarella
|
|
8 | Sztuk |
Ogórki korniszone z czosnkiem krakus
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |