0
Średnia: 3 (głosów: 1)

Składniki

1 Sztuka
pietruszka
1 Sztuka
seler
1 Sztuka
kalafior
1 Sztuka
cebula
1 Sztuka
ingridient
chrzan Krakus
250 Gramów
śmietana
1 Sztuka
Nektar Tymbark czarna Porzeczka
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Warzywa dokładnie myjemy i układamy na brytfance.
  2. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zostawiamy do uzyskania przez warzywa miękkości.
  3. Śmietanę łączymy z chrzanem i przyprawiamy pieprzem dla smaku.
  4. Upieczone warzywa wykładamy na talerz i polewamy sosem chrzanowym.

Podobne przepisy

Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zupa krem z brokułów z fetą i chrzanem

Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Zupa szczawiowa krem z jajkiem i chrzanem

Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Wstążki z duszoną wołowiną i selerem

Pomidorowa z zacierką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pomidorowa z zacierką

Tradycyjna ryba po grecku na bazie ketchupu

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Tradycyjna ryba po grecku na bazie ketchupu

Indycze golonki duszone z cebulą

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Indycze golonki duszone z cebulą

Biała kiełbasa pieczona z cebulą

Przepis
Łatwy Do 1,5 godz
Biała kiełbasa pieczona z cebulą

Dorsz w sosie chrzanowym

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dorsz w sosie chrzanowym

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!