Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone ziemniaki z miodową marchewką sprawdzą się idealnie jako dodatek do świątecznego obiadu. Ziemniaki są chrupiące i aromatyczne od przypraw, a marchewka delikatna i lekko słodka od miodu. Wspólnie tworzą idealny duet.
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
6 | Sztuk |
ziemniaki
|
|
5 | Sztuk |
marchew
|
|
1 | Sztuka | ||
1 | Łyżeczka |
miód
|
|
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
1 | Łyżeczka |
papryka słodka
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszony rozmaryn
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Szczypta |
pieprz czarny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |