Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
lubella
https://lubella.plPieczone warzywa z pełnoziarnistym makaronem w miodowej glazurze brzmią i smakują doskonale! Pożywne i zdrowe danie idealne na lunch do pracy!
1 | Opakowanie | ||
![]() |
|||
3 | Sztuki |
ziemniaki
|
|
2 | Sztuki |
Buraki
|
|
150 | Gramów |
Marchewka
|
|
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
6 | Łyżek |
Olej rzepakowy
|
|
2 | Łyżki |
miód
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
1 | Łyżeczka |
Suszone oregano
|
|
1 | Łyżeczka |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
pieprz
|
|
1 | Łyżeczka |
sok z cytryny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kalkulator miar |
Pesto to specjalność kuchni włoskiej. Ten cudowny dodatek do potraw to samo zdrowie na talerzu. Podobno było znany już w średniowieczu. Co sprawiło, że do tej pory utrzymuje swą popularność, a liczba jego zwolenników wciąż wzrasta? Smak i zdrowe składniki – to jedyna odpowiedź!
Czytaj więcej