Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone papryki po bolońsku, to nie tylko pomysłowy i pyszny obiad, ale również bardzo zdrowy, bez zbędnych dodatków. Czasami prostota potrawy sprawia, że jest obłędnie pyszna. I tak też jest w tym przypadku!
600 | Gramów | ||
3 | Łyżki |
oliwa
|
|
200 | Gramów |
Kasza jęczmienna
|
|
1 | Kostka |
kostka rosołowa drobiowa
|
|
4 | Sztuki |
papryka czerwona
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżka |
Olej rzepakowy
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |