Pieczone jabłka z dżemem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
maspexdigital
![Pieczone jabłka z dżemem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699976641893.jpeg&w=3840&q=75)
0
0 / 0
3
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
1 porcja
Składniki
8 szt. jabłka
250 g orzechy włoskie
1 opak. dżem truskawkowy łowicz
Przygotowanie
1
Jabłka myjemy i usuwamy środek jabłka tzn ogryzek.
2
Po wydrążeniu wkładamy do jabłka dżema na to pokruszone orzechy.
3
Pieczemy jabłka przez ok 20 min w temp 180 st