Pieczone jabłka z dżemem
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pieczone jabłka z dżemem](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977304412.jpeg&w=3840&q=75)
Niskokaloryczne jabłuszka na każdą porę dnia. Pyszne jako podwieczorek.
0
0 / 0
Niskokaloryczne jabłuszka na każdą porę dnia. Pyszne jako podwieczorek.
2
Składniki
40 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
5 porcji
Składniki
5 łyżka dżem łowicz truskawkowy 100% z owoców extra gladki
5 szt. jabłko
Przygotowanie
1
Jabłka umyć i wytrzeć.
2
Wydrążyć środki z pestkami.
3
W puste miejsca nałożyć dżem, po 1 łyżeczce do każdego jabłka.
4
Ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub na blasze do pieczenia.
5
Piec w temp. 200 st. C około 20 minut.