0

Składniki

5 Łyżeczek
cynamon
10 Sztuk
jabłko
5 Łyżek
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka myjemy, wycinamy gniazda pestek.
  2. Do środka wsypujemy cynamon,cukier.
  3. Jabłka kładziemy do blaszki.
  4. Pieczemy 30 minut w 220 stopniach.

Opis

Moja mama zawsze je robi.

Podobne przepisy

Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Cynamonowe zawijańce

Przepis
Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Knedle ze śliwkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Knedle ze śliwkami

PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Przepis
Łatwy Do 15 min
PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Puszysta tarta z jabłkami!

Przepis
Średni Do 1 godz
Puszysta tarta z jabłkami!

Sernik dyniowy na spodzie z brownie

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Sernik dyniowy na spodzie z brownie

Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Przepis
Łatwy Do 40 min
Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!