0

Składniki

5 Łyżeczek
cynamon
10 Sztuk
jabłko
5 Łyżek
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka myjemy, wycinamy gniazda pestek.
  2. Do środka wsypujemy cynamon,cukier.
  3. Jabłka kładziemy do blaszki.
  4. Pieczemy 30 minut w 220 stopniach.

Opis

Moja mama zawsze je robi.

Podobne przepisy

Cynamonowe zawijańce

Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

Knedle ze śliwkami

Średni Do 1 godz
Knedle ze śliwkami

Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Łatwy Do 40 min
Tosty francuskie z domową konfiturą z jabłek

Truskawki z rabarbarem pod kruszonką

Łatwy Do 1 godz
Truskawki z rabarbarem pod kruszonką

Babka cytrynowa

Łatwy Do 1,5 godz
Babka cytrynowa

Babka cytrynowo kakaowa

Średni Do 3 godz
Babka cytrynowo kakaowa

Babka wielkanocna

Łatwy Do 1 godz
Babka wielkanocna

Blok czekoladowy z paluszkami

Łatwy Ponad 3 godz
Blok czekoladowy z paluszkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!