0

Składniki

5 Łyżeczek
cynamon
10 Sztuk
jabłko
5 Łyżek
cukier
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jabłka myjemy, wycinamy gniazda pestek.
  2. Do środka wsypujemy cynamon,cukier.
  3. Jabłka kładziemy do blaszki.
  4. Pieczemy 30 minut w 220 stopniach.

Opis

Moja mama zawsze je robi.

Podobne przepisy

Piernik z jabłkami i orzechami

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Piernik z jabłkami i orzechami

Ciasteczka adwentowe

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Ciasteczka adwentowe

Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Przepis
Średni Do 1,5 godz
Cynamonowe crumble z jabłkami i lodami waniliowymi

Sernik dyniowy na spodzie z brownie

Przepis
Łatwy Do 2 godz
Sernik dyniowy na spodzie z brownie

Truskawki z rabarbarem pod kruszonką

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Truskawki z rabarbarem pod kruszonką

Cynamonowe zawijańce

Przepis
Średni Do 40 min
Cynamonowe zawijańce

Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Dyniowe muffinki z orzechami włoskimi i kremem kakaowym

Knedle ze śliwkami

Przepis
Średni Do 1 godz
Knedle ze śliwkami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!