Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Faszerowane papryki to sycąca propozycja obiadowa. Nadziewane warzywa mięsem mielonym i ryżem pod warstwą mozzarelli to prawdziwa uczta, która przygotujesz łatwo i szybko.
4 | Sztuki |
papryka
|
|
300 | Gramów | ||
1 | Sztuka | ||
3 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
1 | Pęczek |
Natka pietruszki
|
|
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
0.5 | Łyżeczki |
pieprz
|
|
1 | Szklanka |
ryż
|
|
3 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
jajko
|
|
100 | Gramów |
mozzarella
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |