Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Drożdżowe pieczone pierożki z ostrym nadzieniem mięsnym i oregano doskonale nadają się do czerwonego barszczu. Zamiast mięsnego farszu pierożki można nadziać farszem wegetariańskim, czyli kapustą z grzybami.
4 | Szklanki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżeczka |
sól
|
|
50 | Gramów |
drożdże
|
|
1000 | Gramów | ||
1 | Szklanka |
mleko
|
|
2 | Sztuki |
jaja kurze całe
|
|
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
3 | Łyżki |
olej
|
|
1 | Łyżka |
cukier
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
1 | Łyżka |
oregano
|
|
1 | Łyżka |
papryka ostra
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |