Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pieczone buraki coraz częściej goszczą w kuchniach wielbicieli szybkich i zdrowych posiłków. Dlaczego tak bardzo polubiliśmy je w takiej formie? Ponieważ buraki pieczone zachowują swój smak i cenne witaminy. edit: nie ma 1/4 łyżeczki, więc wybrałam opcję szczypta ;)
20 | Sztuk |
Buraki
|
|
2 | Łyżki |
olej
|
|
2 | Łyżki |
tymianek
|
|
1 | Szczypta |
cukier
|
|
1 | Szczypta |
sól, pieprz
|
|
1 | Sztuka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |