Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Przepyszna i zdrowa propozycja na śniadanie - pieczona ricottowa owsianka z borówkami i dżemem jagodowym. Mniam!
100 | Gramów |
Ricotta
|
|
1 | Sztuka |
jaja L
|
|
1 | Łyżka |
Cukier trzcinowy
|
|
1 | Garść |
migdały
|
|
1 | Szczypta |
sól
|
|
1 | Szczypta |
PROSZEK DO PIECZENIA
|
|
1 | Garść |
borówki
|
|
2 | Łyżki | ||
![]() |
|||
4 | Łyżki |
Płatki owsiane
|
|
1 | Łyżeczka |
masło migdałowe
|
|
1 | Plaster |
masło
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |