0

Składniki

2 Łyżki
60 Gramów
Płatki owsiane
200 Mililitrów
mleko ryżowe
1 Łyżka
Olej kokosowy
2 Łyżki
orzechy włoskie
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Piekarnik nagrzewamy do 190 stopni.
  2. Mleko podgrzewamy z olejem kokosowym i zalewamy nim płatki. Odstawiamy na 10 minut. Mieszamy i przelewamy do żaroodpornej formy/foremek. Na wierzchu układamy orzechy.
  3. Pieczemy 25 minut w 190 stopniach. Podajemy na ciepło lub wystudzone z dodatkiem dżemu wiśniowego 100% z owoców Extra Gładki.

Opis

Podobne przepisy

Owsiane batony musli z orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Owsiane batony musli z orzechami

OMLET Z OWOCAMI

Przepis
Łatwy Do 15 min
OMLET Z OWOCAMI

Dietetyczne omlety ze świeżymi warzywami, pieczarkami i ket...

Przepis
Łatwy Do 40 min
Dietetyczne omlety ze świeżymi warzywami, pieczarkami i ketchupem

Tartaletki śniadaniowe z musem jabłkowo-dyniowym

Przepis
Średni Do 1 godz
Tartaletki śniadaniowe z musem jabłkowo-dyniowym

Domowa granola z miodem i orzechami

Przepis
Łatwy Do 40 min
Domowa granola z miodem i orzechami

Ciasteczka owsiano-orkiszowe

Przepis
Łatwy Do 40 min
Ciasteczka owsiano-orkiszowe

Kakaowe musli

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kakaowe musli

PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Przepis
Łatwy Do 15 min
PUDDING Z KASZY JAGLANEJ

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!