Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Wołowina to zdrowe i chude mięso, które coraz częściej gości u nas na stole. Pieczeń świetnie nadaje się zarówno na ciepło zaraz po upieczeniu, jak i na zimno, jako dodatek do kanapek.
1 | Kilogram |
Ligawa wołowa
|
|
2 | Szczypty |
papryka ostra
|
|
2 | Szczypty |
pieprz
|
|
2 | Szczypty |
sól
|
|
6 | Sztuk |
ziele angielskie
|
|
4 | Sztuki |
liść laurowy
|
|
3 | Łyżki |
ocet winny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |