Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Pappardelle to świetny dodatek do wielu smacznych dań. Jednym z nich jest pieczona dynia z marchwi wśród przepysznego, włoskiego makaronu. Szukasz nowoczesnych przepisów na obiad? To jeden z nich.
300 | Gramów |
makaron Lubella Pappardelle
|
|
1 | Sztuka |
Dynia
|
|
2 | Sztuki |
marchew
|
|
6 | Sztuk |
Suszone pomidory w zalewie
|
|
200 | Gramów |
Ricotta
|
|
1 | Sztuka |
Pierś z indyka
|
|
1 | Gałązka |
rozmaryn
|
|
2 | Łyżki |
oliwa z oliwek
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
3 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |