Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Cykoria pieczona z miodem i serem pleśniowym to idealna propozycja dla wegetarian i wszystkich, którzy cenią sobie smaczne kombinacje smakowe. To połączenie słodkiego i słonego, które idealnie sprawdzi się jako wykwintna przekąska, przystawka lub aromatyczny dodatek do obiadu. Pieczona cykoria będzie również świetnym wyborem na przyjęcia i kolacje. Smacznego!
3 | Sztuki |
Cykoria
|
|
100 | Gramów |
miód
|
|
100 | Gramów |
Ser pleśniowy np. lazur
|
|
50 | Gramów |
orzechy włoskie
|
|
50 | Mililitrów |
Krem balsamiczny
|
|
1 | Szczypta |
Pieprz, sól do smaku
|
|
1 | Łyżeczka | ||
![]() |
|||
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |