Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Delikatna bomba witaminowa z rodziny dyniowatych – to oczywiście cukinia. Co ma w sobie, czego nie mają inne warzywa? Magnez, potas, beta-karoten, witaminę A, B3 i K. Jej delikatny smak jest odpowiedni do uzupełnienia wielu dań. Lubi być składnikiem placków, sałatek, czy też makaronów, jednak dziś będzie grać pierwsze skrzypce.
5 | Łyżek | ||
![]() |
|||
1 | Sztuka |
cukinia
|
|
500 | Gramów | ||
2 | Sztuki | ||
2 | Sztuki |
ząbek czosnku
|
|
200 | Gramów |
pieczarki
|
|
200 | Gramów |
ser żółty
|
|
1 | Łodyga |
świeża bazylia
|
|
1 | Łyżka |
olej słonecznikowy
|
|
2 | Szczypty |
sól, pieprz
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |