0

Składniki

0.5 Kilograma
pieczarki
1 Łyżeczka
sól
3 Sztuki
Chleb
3 Sztuki
ser żółty
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
keczup
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarki obrać ze skórki i pokroić na małe kawałki, a następnie podsmażyć na patelni wraz z cebulką. Doprawić solą.
  2. Podsmażone pieczarki ułożyć na chlebie, położyć na to plasterek sera i wstawić do piekarnika / prodiżu lub mikrofalówki.
  3. Poczekać aż ser zacznie się roztapiać.
  4. Posmarować keczupem. Smacznego

Opis

Mój mąż uwielbia pieczarki i postanowiłam poeksperymentować.

Podobne przepisy

Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Zapiekane kanapki na ciepło ze szpinakiem i kurczakiem

Grzanki francuskie

Przepis
Łatwy Do 40 min
Grzanki francuskie

Chleb jak z piekarni

Przepis
Średni Ponad 3 godz
Chleb jak z piekarni

Chlebek czosnkowo-ziołowy

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Chlebek czosnkowo-ziołowy

Domowe bułki

Przepis
Średni Do 3 godz
Domowe bułki

Bułeczki

Przepis
Średni Do 3 godz
Bułeczki

Bułeczki maślane

Przepis
Średni Do 1 godz
Bułeczki maślane

Chleb

Przepis
Średni Do 3 godz
Chleb

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!