Example thumb
0

Składniki

0.5 Kilograma
pieczarki
1 Łyżeczka
sól
3 Sztuki
Chleb
3 Sztuki
ser żółty
1 Sztuka
cebula
1 Łyżka
keczup
Wyślij przepis

Kroki przepisu

  1. Pieczarki obrać ze skórki i pokroić na małe kawałki, a następnie podsmażyć na patelni wraz z cebulką. Doprawić solą.
  2. Podsmażone pieczarki ułożyć na chlebie, położyć na to plasterek sera i wstawić do piekarnika / prodiżu lub mikrofalówki.
  3. Poczekać aż ser zacznie się roztapiać.
  4. Posmarować keczupem. Smacznego

Opis

Mój mąż uwielbia pieczarki i postanowiłam poeksperymentować.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

BRAND BOX

Skomentuj przepis!