Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.
Poznaj szybki przepis na apetyczną przekąskę, którą można zajadać się samemu lub w towarzystwie przyjaciół i znajomych! Soczyste pieczarki wewnątrz i chrupiąca panierka z dodatkiem parmezanu to danie, które sprawdzi się nie tylko na wigilijnym stole.
100 | Gramów |
parmezan tarty
|
|
4 | Łyżki | ||
![]() |
|||
125 | Gramów |
pieczarki
|
|
2 | Sztuki |
jaja L
|
|
1 | Szklanka |
bułka tarta
|
|
100 | Gramów | ||
![]() |
|||
1 | Szczypta |
sól
|
|
2 | Łyżki |
olej rzepakowy uniwersalny
|
|
Wyślij przepis |
|
||
Kup online: | |||
Kalkulator miar |