0

Składniki

1 Łyżeczka
nać pietruszki
8 Sztuk
pieczarki
1 Łyżka
Olej roślinny
10 Dekagramów
Ser twarogowy
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarkom usuwamy trzonki i smażymy kapelusze 7 min na łyżce oleju. Trzonki drobno siekamy, dodajemy rozdrobniony twaróg, potarty ser żółty i mieszamy wszystko. Usmażone kapelusze grzybów faszerujemy masą serową. Posypujemy startym żółtym serem i pietruszką i zapiekamy w temp. 180 stopni przez ok. 25 min.

Opis

dla lubiących grzybki

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Łatwy Do 40 min
Camembert zapiekany w bułce z dżemem

Czekoladowe gofry z makaronu

Łatwy Do 40 min
Czekoladowe gofry z makaronu

Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Łatwy Do 40 min
Czekoladowy makaron z cytrynową ricottą i owocami

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!