0

Składniki

1 Łyżeczka
nać pietruszki
8 Sztuk
pieczarki
1 Łyżka
Olej roślinny
10 Dekagramów
Ser twarogowy
10 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Pieczarkom usuwamy trzonki i smażymy kapelusze 7 min na łyżce oleju. Trzonki drobno siekamy, dodajemy rozdrobniony twaróg, potarty ser żółty i mieszamy wszystko. Usmażone kapelusze grzybów faszerujemy masą serową. Posypujemy startym żółtym serem i pietruszką i zapiekamy w temp. 180 stopni przez ok. 25 min.

Opis

dla lubiących grzybki

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Szaszłyki krewetek w pietruszce

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Szaszłyki krewetek w pietruszce

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Sos chrzanowy

Przepis
Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Bigos

Przepis
Średni Do 3 godz
Bigos

Bigos kaszubski

Przepis
Średni Do 1 godz
Bigos kaszubski

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

Artykuł

Co to jest i z czym się je pesto? Tutaj znajdziesz odpowiedz...

BRAND BOX

Artykuł

5 pomysłów na przekąski do szkoły

Skomentuj przepis!