Pieczarki nadziewane mieszanką serową

m7
Pieczarki nadziewane mieszanką serową

0

0 / 0

dla lubiących grzybki

5

Składniki

60 min

Przygotowanie

Składniki


4 porcje

Składniki

1 łyżeczka nać pietruszki

8 szt. pieczarki

1 łyżka olej roślinny

10 dek. ser twarogowy

10 dek. ser żółty

Przygotowanie


1

Pieczarkom usuwamy trzonki i smażymy kapelusze 7 min na łyżce oleju. Trzonki drobno siekamy, dodajemy rozdrobniony twaróg, potarty ser żółty i mieszamy wszystko. Usmażone kapelusze grzybów faszerujemy masą serową. Posypujemy startym żółtym serem i pietruszką i zapiekamy w temp. 180 stopni przez ok. 25 min.

Kategorie


Planer
Ulubione
Szukaj
Przepisy
Artykuły