0

Składniki

3 Sztuki
jaja kurze całe
15 Dekagramów
szynka
50 Dekagramów
pieczarki
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę.Szynkę kroimy w drobną kostkę.Mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy,osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem posypujemy startym serem.
  2. Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.

Opis

Mój pomysł na pyszną przekąskę.

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Przepis
Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Omlet z makaronem i owocami lata

Przepis
Łatwy Do 40 min
Omlet z makaronem i owocami lata

Paluszki z dipem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Przepis
Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z...

Przepis
Łatwy Do 1 godz
Pieczarki nadziewane mięsem mielonym a'la chilli con carne z płatkami kukurydzianymi

Pierniczki

Przepis
Średni Do 1 godz
Pierniczki

Sernik

Przepis
Łatwy Do 3 godz
Sernik

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Przepis
Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem
Artykuł

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!