0

Składniki

3 Sztuki
jaja kurze całe
15 Dekagramów
szynka
50 Dekagramów
pieczarki
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę.Szynkę kroimy w drobną kostkę.Mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy,osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem posypujemy startym serem.
  2. Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.

Opis

Mój pomysł na pyszną przekąskę.

Podobne przepisy

Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Łatwy Do 15 min
Ketchup jako dekoracja do kanapek dla niejadków

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min
Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min
Omlet z makaronem i owocami lata

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min
Paluszki z dipem

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz
Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Pierniczki

Średni Do 1 godz
Pierniczki

Sernik

Łatwy Do 3 godz
Sernik

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min
Sos chrzanowy

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min
Buraczana sałatka z oscypkiem

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!