0

Składniki

3 Sztuki
jaja kurze całe
15 Dekagramów
szynka
50 Dekagramów
pieczarki
15 Dekagramów
ser żółty
Wyślij przepis
Kalkulator miar

Kroki przepisu

  1. Jajka obieramy,kroimy w drobniutką kosteczkę.Szynkę kroimy w drobną kostkę.Mieszamy razem,doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy,osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem posypujemy startym serem.
  2. Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.

Opis

Mój pomysł na pyszną przekąskę.

Podobne przepisy

Kolorowa zapiekanka z kurczakiem

Łatwy Do 40 min.

Omlet z makaronem i owocami lata

Łatwy Do 40 min.

Paluszki z dipem

Łatwy Do 40 min.

Pasztet z kaparami i suszonymi pomidorami

Średni Do 3 godz.

Pierniczki

Średni Do 1 godz.

Sałatka śledziowa

Łatwy Do 20 min.

Sernik

Łatwy Do 3 godz.

Sos chrzanowy

Łatwy Do 40 min.

Podziel się swoim przepisem!

Chcesz wiedzieć więcej o gotowaniu?

BRAND BOX

Buraczana sałatka z oscypkiem

Łatwy Do 40 min.

10 porad, jak zdrowo i smacznie jadać na co dzień

Skomentuj przepis!