Pieczarki nadziewane
![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Favatars%2Fimages%2F1700661451382.png&w=3840&q=75)
m7
![Pieczarki nadziewane](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fsaproduwielbiaplmmedia.blob.core.windows.net%2Fmedia%2Frecipes%2Fimages%2F1699977083385.jpeg&w=3840&q=75)
Pomysł na pyszną przekąskę, która znika z talerza w mgnieniu oka.
0
0 / 0
Pomysł na pyszną przekąskę, która znika z talerza w mgnieniu oka.
4
Składniki
60 min
Przygotowanie
Nie wygaszaj ekranu podczas gotowania
Składniki
4 porcje
Składniki
3 szt. jaja kurze całe
15 dag. szynka
50 dag. pieczarki
15 dag. ser żółty
Przygotowanie
1
Jajka obieramy, kroimy w drobniutką kosteczkę. Szynkę kroimy w drobną kostkę. Mieszamy razem, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pieczarki myjemy, osuszamy, wykręcamy trzonki i napełniamy farszem. Posypujemy startym serem.
2
Układamy na wysmarowanym oliwą brytfannie i pieczemy 10 minut.